Pelgrimage in a Day

Je zou het hele leven kunnen zien als een pelgrimage. Iedere dag weer creëer en loop je je eigen pad. Naast dat we dit figuurlijk doen, kun je dit ook concreet, praktisch en fysiek doen. Hiervoor zou je naar Santiago de Compostella kunnen wandelen of zelfs daaraan voorbij naar het einde van de Aarde, Fisterra. Maar wist je dat je ook in een dag voor jezelf dieper tot jezelf kan komen en mooie inzichten kunt opdoen, en dichter bij huis?

Dat kan, in de prachtige Gelderlandse uiterwaarden met de Pelgrimage in de Day. Dit is meer dan een dagwandeling in mooie natuur. Je kunt bijvoorbeeld terecht komen in het eenheidsbewustzijn, synchroniciteit ervaren en/of helderheid krijgen over een vraagstuk waarmee je rondloopt. Maar ook wezenlijke inzichten of antwoord op vragen waar je vooraf niet eens bewust van was.

De reis begint al na aanmelding. Zo krijg je een pakket met instructies, kaartmateriaal en een Pelgrimboekje toegestuurd waarmee je jezelf kunt voorbereiden. De optie ook om in Het Veerhuis te slapen. Dat draagt bij aan een onvergetelijke en vaak ook magische ervaring. 

Je wordt door mij begeleid en/of gecoacht zodat je er uithaalt wat erin zit. Ook help ik je bewust te worden van wat wil verschijnen, geheel afgestemd op jouw behoeftes en verlangens.

Interesse? Lees hier veel meer over de Pelgrimage in a Day of meld je dan aan! Een cadeau voor jezelf!

ps. Ook de 45 dagen krui-tocht van Henry Mentink naar Parijs dit voorjaar is hier uit voorgekomen. Lees alles daarover in dit artikel.